Jelenlegi hely

Edzők

Kavasánszki Péter

CrossFit Edző

Sportpályafutásomat 2012-ben kezdtem amerikai futball játékosként Miskolcon, ahol 2 évig játszottam. Egyetemi éveim alatt Nyíregyházán testnevelés szakon tanultam szertornát és gimnasztikát, emellett versenyszerűen street workoutoztam. 2015-ben ismerkedtem meg a crossfittel és emellett a súlyemeléssel, amik azóta is meghatározó szerepet töltenek be életemben. Utóbbiban több sikeres versenyeredményem is született. Ugyanebben az évben kezdtem el edzősködni Nyíregyházán az Underground Funkcionális Edzésközpontban, aminek később szakmai vezetője is lettem.

Szauter "Joe" Zsolt

CrossFit edző

Szauter ‘Joe’ Zsolt vagyok, 4 éves korom óta sportolok, a CrossFit 2016 nyarán ejtett rabul, azóta teszi teljesebbé az életemet nap mint nap. Pár amatőr versenyzői próbálkozás után CrossFit L1 edzői képesítésemet 2019-ben szereztem meg. Azt vallom, hogy az edzés, a fogyás vagy az izomnövelés nem jó célkitűzések, mert időszakosak. Válaszd célul, hogy a mindennapi életed szerves része legyen a mozgás, a tudatos táplálkozás és életvitel, a többi “csak” kellemes következmény. Én pedig szívesen segítek bármelyikben.  :) 

Halmi Zsófi

CrossFit edző

Sziasztok! Halmi Zsófi vagyok, a CFU sportolója és a CrossFit Start csoportok egyik edzője. Gyerekkoromban az úszás és atlétika töltötték ki a napjaimat. A gimnáziumi és egyetemi évek alatt az iskolai tornaórákon kívül nem igazán foglalkoztam testedzéssel. Ezután újra belecsöppentem a mozgás világába, először a spinning, a kettlebell, majd a CrossFit szerelmese lettem, aminek lassan 4 éve már. Azóta keresem az újabb és újabb kihívásokat. Úgy gondolom, ez a sport kimeríthetetlen ebben. Magával ragadott a hangulata, az intenzitása, a csapatszellem, az, hogy az edzőtársak biztatják egymást.

CrossFit edző

Sziasztok! Bene Viktória vagyok, súlyemelő edző. Amióta az eszemet tudom, izgága gyerek voltam, szerettem mozogni. Ezért többféle sportban is kipróbáltam magam (tánc, labdarúgás, birkózás, konditermi edzés - testépítés), de egyik sem kötött le sokáig... Míg végül 2013 nyarán megismerkedtem a CrossFittel. Mondanom sem kell, hogy már az első edzés alkalmával éreztem, hogy ez kell nekem. Változatosságából kifolyólag sose tudnám megunni.

CrossFit edző

Végh Sándor vagyok, 26 éves, gyerekkorom óta sportolok, több mint tíz évig küzdősportoltam (birkózás, grappling, MMA). Eleinte kiegészítõ jelleggel, majd késõbb versenyszerûen is súlyemelni kezdtem. Ezek után találtam rá a CrossFit-re.

CrossFit edző

Palásti Zoltán vagyok, de a legtöbben Pierre-nek szólítanak.

CrossFit edző

Németh Gabriella vagyok, a CrossFit Újbuda versenyzője, és nagy örömömre, egy jó ideje már: edzője is. :)