Jelenlegi hely

CrossFit Start jelentkezés

Engedd meg, hogy meséljünk neked egy kicsit a CrossFitről, és, hogy mire szeretnénk rávenni:

A CrossFit változatos, nagy intenzitású mozgásokkal, olimpiai súlyemeléssel, gimnasztikai elemekkel tarkított olyan sportképzési filozófia, amely mindenkinek – hangsúlyozzuk – MINDENKINEK segít a fizikai jól lét elérésében, testkompozíció átalakításban, egészségmegőrzésben, életmód váltásban, és mindezt nagyon ösztönző környezetben, edzői felügyelet mellett, és ami a legfontosabb: a csapatsportok rendkívüli motiváló erejével kiegészülve!

Mit jelent ez röviden? Eszméletlen erős és ügyes leszel viszonylag gyorsan, magasan képzett edzők szakszerű felügyeletének, CrossFitter társaid húzó erejének, no és persze saját lelkesedésednek köszönhetően, ami GARANTÁLT. 

Csak egyszer juss le a CrossFit Újbudába az edzésünkre, és biztosan magával ragad a hangulat, a CrossFit szelleme és a társaság, ez biztos!

CrossFittel edzik erejüket és kondíciójukat sok rendőrségi akadémián, használják taktikai és katonai csapatok, bajnok harcművészek, akciószínészek, professzionális sportolók, és a jó hír, hogy TE IS ELKEZDHETED, BÁRMIKOR, de LEGINKÁBB MIELŐBB!

  • A CrossFit sokoldalú, összetett rendszere által egyazon edzésen fejlesztheted az állóképességed, az izomzatod, a kitartásod, az ügyességed, a gyorsaságod!
  • A CrossFit soha nem lesz unalmas, nem tudsz hozzászokni, vagyis folyamatosan fejlődhetsz, és jobb lehetsz saját magadnál napról napra!
  • Minden edzés új kihívásokat, egyben új sikerélményeket rejt, és egy igazi baráti közösség tagjaként sportolhatsz, átélve, milyen is a csapatszellem! 

Teljesen kezdők számára kifejlesztett tanfolyamunk keretében elsajátíthatod az alapvető CrossFit mozdulatsorokat, technikákat: megtanítunk helyesen guggolni, húzódzkodni, megismersz számtalan, talán még sosem próbált gyakorlatot, mindennapi edzéseid részévé tesszük a súlyemelést, kipróbálhatod a gyűrűt, megtanulhatsz kézen állni, ugrálókötéllel duplázni, kettlebellel magabiztosan bánni.

Tanulj bele velünk a CrossFitbe az alapoktól, hogy teljesen biztonságosan fejlődhess! Légy gyorsabb, erősebb, fittebb, energikusabb! Várunk professzionális felszereltségű, szuper hangulatú termünkben, remek csapattal, kiváló edzőkkel, az alábbi kezdő időpontokban:

  • Kezdő 1. csoport: November 02. hétfő, 07.00 és 18:30 kezdési időpontok (Az oktatás heti 3 alkalommal, hétfő, szerda és pénteki napokon történik, 4 héten keresztül.)

A kezdő kurzus részvételi díja 20.000 forint/fő. 

 A CrossFit Start kurzuson ezért az árért heti 3 VEZETETT edzésen veszel részt, okosan összeállított kezdő edzésterv mentén, szakképzett edzőnk mindvégig figyel rád, tanít téged, és biztosítja a folyamatos fejlődésedet, és társaid erejéből, biztatásából is folyamatosan erőt meríthetsz

És ami még fontos! A CrossFit Start kurzus elvégzése utáni hónapban - ha ismét havi bérletet váltasz nálunk -, 5.000 forint kedvezményt adunk, vagyis azt követően is 20.000 forintért járhatsz edzeni hozzánk. 

Szeretettel várunk, kezdj bele most! :)

Adataid
A jelentkezésedről azonnal email üzenetet küldünk. Amennyiben ez a levélszemét közé érkezik, kérlek vedd fel az info@crossfitujbuda.hu címet a kapcsolataid közé.
Időpontok