Jelenlegi hely

A legjobb CrossFit doppingszer

Mi a legjobb a CrossFitben?

A legnagyobb vonzereje egyértelműen a CrossFites közösségben rejlik. Bár a CrossFit alapvetően nem csapatsport, de mégis olyan erős kötődés jön létre az edzéstársak között, annyira erős a közösség húzóereje, amely mindennél nagyobb löketet ad neked ahhoz, hogy teljes erőbedobással csináld az edzéseket. Szeretni fogsz edzeni! Akarsz a többiekkel lenni, együtt küzdeni, egymásért izgulni, megtapasztalni egy olyan szintű összetartást, amely igazán egyedülállóvá teszi ezt a sportot. A legjobb doppingszer a CrossFitben: a közösség ereje! Ezzel az "ütős cuccal" bármire, de tényleg bármire képes leszel!

Miért válaszd még a CrossFitet?

Mert a CrossFit sokoldalú, változatos módját kínálja a testedzésnek. Mindig érdekes, tud újat mutatni, sosem lesz egyhangú, nem érzed monotonnak, nem unod meg. Mindig fejlődsz általa, és haladsz előre. A CrossFit minden területen ügyesebbé tesz: hajlékonyabbá, erősebbé, gyorsabbá, kitartóbbá, segíti a koncentrációt, jobb lesz a tartásod, izmaid tónusa, de segít helyrejönni egy sérülésből is - tested felkészülten áll majd minden váratlan fizikai kihívás elébe!

Készen állsz rá, hogy elkezd?

Igen! Akkor is, ha edzetlen vagy, akkor is, ha túlsúlyod van, akkor is, ha eddig csak úsztál vagy csak futottál, akkor is, ha 20 éves vagy, akkor is, ha 60, és akkor is, ha kisgyermekes anyuka vagy. Minden kor és minden állapot a legjobb arra, hogy nekivágj! Komolyan hiszünk abban, hogy EZ AZ A SPORT, AMIT EDDIGI ÉLETEDBEN KERESTÉL!

Jelentkezz, és vágj bele a CrossFitbe január 7-én induló, teljesen kezdők számára kialakított CrossFit Start csoportunk tagjaként. Részletek és regisztráció a link alatt: 

http://www.crossfitujbuda.hu/crossfit-start-jelentkezes